آشپزی
دسرهاى تک نفره ایده هاى خوبى براى مهمانى ها هستند
چیز کیک ساده به همراه توت فرنگى🍓
تکه اى کیک (هر نوع کیکى که توى خونه دارید)
مقدارى خامه صبحانه
مقدارى پنیر خامه اى
چند ق چای خوری شکر
مقدار کمى وانیل
همه ى این مواد رو با هم زن خوب مخلوط کنید و توى ظرف هاى تک نفره بریزید
اگر این دسر ها رو براى شب یلدا اماده میکنید میتونید به جاى توت فرنگی از چند دونه انار استفاده کنید
🍧🍓🍧🍓🍧🍓🍧🍓🍧🍓🍧🍓🍧🍓🍧
🍹
دسر ویژه ى سر آشپز
ارد یک لیوان
شکر یک لیوان
پودر کاکائو یک سوم لیوان
تخم مرغ سه عدد(زرده و سفیده جدا)
بکینگ پودر ٢ ق چ خ
کره نرم ١٠٠ گرم
اذ انار سه چهارم لیوان
وانیل یک سوم قاشق چای خوری
نمک خیلى کم
شکلات چیپسى یک سوم لیوان
دانه انار نصف لیوان
. فر رو با ١٨٠ درجه روشن کنیدتا گرم بشه و قالبهاى مافین رو اماده کنید
ارد+شکر+کاکائو+بکینگ پودر+نمک رو در ظرفى مخلوط کنید
سفیده رو جدا با هم زن بزنید تا کاملا پف کنه
زرده رو با کره،،وانیل،،اب انار مخلوط کنید سپس مخلوط ارد رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید سپس سفیده رو اضافه کرده و اروم اروم هم بزنید
در اخر دانه هاى انار و شکلات چیپسى رو اضافه کنید
مواد رو توى قالب ها بریزید و ٢٠ دقیقه در طبقه وسط فر بزارید
نوش جان❤️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
دسر
1بسته خامه پاکت صورتی
1بسته پنیر خامه ای
1بسته ژله آلورا
1بسته ژله به رنگ شاد
بیسگوییت پتی بور
خامه وپنیر و با هم مخلوط میکنیم یک نواخت بشه بعد ژله الورا با یک لیوان اب جوش مخلوط میکنیم خنک که شد با مواد خامه و پنیر مخلوط کرده سپس ته ظرف یک لایه بیسگوییت میچینیم یک لایه مواد به همین ترتیب تا اخر بعد داخل یخچال وقتی خودشو گرفت ژله رنگی بهتر رنگ شاد باشه درست که کردی میریزی روش دوباره میزاری یخچال تا ببنده بعد نوش جان میکنی
میتونی هم تو ظرف سرو کنید
نوش جان❤
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
پاوالووا
🍰طرز تهیه و مواد لازم👇🏼
سفیده تخم مرغ ۴عدد
شکر ۱پیمانه
وانیل نصف ق چ خ
سرکه سفید یک قاشق چای خوری
آرد ذرت نصف ق چ خ
خامه زده : یک پیمانه
وانیل نصف قاشق چ خ ق
میوه جات کیوی ، توت فرنگی ، شاتوت
فر درجه ۳۵۰° مدت ۴۵ دقیقه ویا تا زمانی که سفت شد
سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی می زنید وقتی خودشو گرفت یک قاشق یک قاشق شکر اضافه می کنید و میزنید کاملا تا سفت شود، حالا در یک کاسه دیگه وانیل ،سرکه ،آرد ذرت رو مخلوط می کنید و به سفیده تخم مرغ اضافه می کنید و با قاشق به آرامی هم می زنید بصورت دورانی
کاغذ روغنی می گذارید روی سینی فر و روی کاغذ دایره های گرد می کشید و کمی آرد ذرت می زنید،
حالا مواد آماده شده رو می ریزید درون قیف و با ماسوره روی دایره ها رو پور می کنید و دیواره ای درست می کنید به شکل لانه یا یک کاسه کوچک که درونش خالی باشه برای پر کردن خامه
وقتی تمام موادتون رو به این شکل روی سینی درست کردید سینی رو درون فر میگذارید به مدت ۴۵ دقیقه و بعد فر رو خاموش می کنید سینی رو در نمی یارید در فر را نیمه باز می گذارید به مدت یک یا ۲ ساعت تا خنک بشه و فقط قبل از سرو خامه رو روی پاوالووا می ریزید و با میوه تزیین می کنید و ۳۰ دقیقه می گذارید درون یخچال و بعد سرو میکنید پاوالووای شما آماده است نوش جان می کنید و لذت میبرید
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🍥❣🍥❣🍥❣🍥❣🍥❣
ژله_توت_فرنگی_با_شکلات_سفید
🌺 «ژله توت فرنگی با شکلات سفید» دسر خوشمزه ای است که به سادگی آماده می شود. کافیست کمی حوصله به خرج دهید و صبر داشته باشید تا دسر شما لایه لایه آماده شود.
🍹مواد لازم:
2 قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین
یک و نیم پیمانه شیر
نصف پیمانه شکر
یک پیمانه چیپس شکلات سفید
یک پیمانه آب جوش
85 گرم پودر ژله توت فرنگی
نصف پیمانه شیر سرد
نصف پیمانه آب سرد
🍹 طرز تهیه:
یک قابلمه کوچک بردارید و داخل آن پودر ژلاتین را به همراه یک و نیم پیمانه شیر بریزید و اجازه دهید ژلاتین جذب شیر شود. دو دقیقه زمان کافی است.
شیر را روی حرارت قرار دهید و به سرعت هم بزنید. تا ژلاتین داخل آن حل شود. البته مراقب باشید که شیر به جوش نیاید.
شکر را اضافه کنید و شعله گاز را روی درجه متوسط قرار دهید.
چیپس های شکلاتی را اضافه کرده و صبر کنید تا همه آنها آب شوند و دسر شما بافت نرمی پیدا کند. همه مواد را به کاسه دیگری منتقل و صبر کنید تا به دمای اتاق برسد و به اندازه کافی سرد شود.
ضمن اینکه مواد در حال سرد شدن هستند یک پیمانه آب جوش آماده کنید و پودر ژله توت فرنگی را داخل آن بریزید.بعد از حل شدن دانه های ژله نصف پیمانه آب سرد به آن اضافه کنید. صبر کنید تا ژله در دمای اتاق سرد شود و سپس نصف پیمانه شیر داخل آن بریزید.
قالب های ژله را آماده کنید. یک لایه شکلات سفید کف قالب ها بریزید و قالب ها را داخل یخچال بگذارید تا کمی خودشان را بگیرند. سپس یک لایه ژله توت فرنگی را روی شکلات ها ریخته و دوباره قالب ها را داخل یخچال بگذارید. این کار را چند بار تکرار کنید تا ژله شما لایه لایه شود.
بگذارید ژله چند ساعت داخل یخچال بماند تا کاملا سفت شود. قالب ها را چند ثانیه داخل آب گرم قرار دهید و سپس در ظرف مناسب برگردانید. اگر از قالب های سیلیکونی استفاده کنید ژله ها راحت تر جدا می شوند.
🍥❣🍥❣🍥❣🍥❣🍥❣🍥