غذا های سنتی و مدرن
املت_اسپانیایی
مواد مورد نیاز این املت کدو ، پیاز و سیر به همراه مقداری اسفناج است. یک عدد کدو را با پوست به صورت حلقه های خیلی نازک ببرید و یک عدد پیاز کوچک را هم خلالی کنید. یک حبه سیر را رنده کنید حالا چهار عدد تخم مرغ را داخل ظرفی ریخته و به میزان دلخواه به آن نمک ، فلفل و آویشن اضافه کنید و خوب هم بزنید. داخل ظرف مخصوص فر یک قاشق غذاخوری روغن ریخته و کدو ها را داخل آن بچینید و پیازها و سیر رنده شده را هم به آن اضافه کنید. بعد تخم مرغ های زده شده را همراه نان تست یا باگت خرد شده اضافه کنید و داخل فر گرم شده با درجه حرارت 180درجه سانتیگراد بگذارید. املت شما بعد از پنج دقیقه آماده است.
مدت زمان آماده سازی 5 دقیقه
مدت زمان پخت 8 دقیقه
🍥
ترافل_خرما
مواد لازم 100 گرم خرما 5 عد د گرد و 3 عد د بیسکویت پتی بور
به مقد ار لازم پودر نارگیل، پسته و یا کنجد
2 /1 پیمانه گلاب
1 ابتدا خرماها را بشویید. بعد از شستن و خشک شدن خرماها، پوست و هسته آنها را گرفته و آنها را با غذا ساز له کنید.
2 گردو و بیسکویت را هم به کمک غذا ساز پودر کرده، در یک کاسه مناسب هر دو را با هم مخلوط کنید. سپس خرمای له شده را هم به آنها اضافه و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
3 اکنون به اندازه یک عدد خرما یا بزرگ تر، بسته به سلیقه تان، از مخلوط مواد برداشته و آن را گرد کنید. گلوله هایی را که آماده کرده اید داخل پودر نارگیل، پودر پسته و یا کنجد و .... بغلتانید.
4 ترافل ها را داخل ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.
کباب_کوبیده_سنتی
گوشت ران گاو 250 گرم
قلوه گاه گاو 300 گرم
دنبه گوسفند 250 گرم
پیاز 250 گرم
زعفران 1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل مقداری
طرز تهیه : پیازها را پوست بکنید و بشوید و با دنده ریز رنده یا چرخ کنید ، روی پیازها نمک بپاشید و 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس آب پیاز را بگیرید و داخل کاسه ای بریزید.
گوشت ران ، قلوه گاه و دنبه را چرخ کنید سپس نمک بزنید و 10 دقیقه خوب ورز دهید سپس مخلوط گوشت را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود ، پس از استراحت به مخلوط گوشت و پیاز آب گرفته نمک و فلفل و زعفران بزنید و باهم چرخ کنید سپس خوب ورز دهید تا بافت گوشت چسبنده شود.
برای به سیخ کشیدن ابتدا کاسه ای آب سرد در کنار دست تان قرار دهید ، دست تان را پیش از برداشتن مایه کباب با آب کمی مرطوب کنید ، کمی از مایه کباب بردارید واز اطراف شروع به پوشاندن سیخ کنید ، در پایان ابتدا و انتهای مایه کباب را به سیخ بچسبانید.
پس از آماده شدن تمام سیخ ها را 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید ( بهترین نوع طبخ برای کباب کوبیده آتش ذغال است اما میتوانید کباب ها را درون فر نیز اماده کنید ). سیخ ها را روی ذغال بگذارید و با بادبزن شروع به باد زدن کنید ، آتش را آرام و یکنواخت باد بزنید تا زمانی که گوشت خودش را بگیرد ، پس از اینکه گوشت خودش را گرفت دیگر نیازی به باد زدن نیست ( در زمان طبخ کباب ها را چند بار روی هم بزنید تا روغنی که از کباب ها چکیده میشود به خورد کباب ها برود ). نکته ها : میتوانید گوشت را چرخ کنید و نمک بزنید و داخل فریزر بسته بندی کنید و در زمان تهیه کباب با پیاز آب گرفته مخلوط کنید و پس از 1 ساعت استراحت داخل یخچال به سیخ بکشید ، در بعضی از روش ها مایه کباب 1 شب داخل یخچال استراحت داده و سپس کباب میشود.
😊😊😊😊
لازانیا_کته_ایی
مواد لازم برای 8 نفر
2 ق س روغن زیتون بو دار
500 گرم گوشت چرخ کرده گوسفند یا مخلوط گوساله و گوسفند
3 حبه سیر ( رنده شود )
2 ق چ نمک
1 ق چ فلفل سیاه
2 /1 ق چ فلفل قرمز
2 ق چ ریحان خشک
2 ق چ پودر آویشن
1 ق چ رزماری خشک شده
450 گرم ورق لازانیا
4 /1 پیمانه ریحان تازه خرد شده
450 گرم گوجه فرنگی
2 پیمانه آب
4 /1 پیمانه پنیر پارمسان
1 پیمانه پنیر پیتزا ی رنده شده
به مقدار لازم روغن سرخ کردنی
1 قابلمه مناسبی را تا نیمه آب بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید و منتظر باشید تا بجوشد. در این فاصله روغن را در تابه متوسطی بریزید و گوشت را همراه با سیر، نمک ، فلفل سیاه و قرمز و سبزیجات معطر خشک در آن تفت دهید . 8 دقیقه برای تفت دادن کافی است.
2 در این فاصله زمانی گوجه فرنگی ها را رنده کنید . قابلمه ای آماده کنید و آب، گوجه فرنگی و روغن را در آن بریزید. ورقه های لازانیا را در مخلوط آب و گوجه فرنگی قرار داده و 15 دقیقه یا تازمانی که آب آن تمام شود، حرارت دهید سپس پنیر پارمسان را همراه با گوشت اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.
3 همه مواد را به تابه ای منتقل کنید . روی مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید سپس روغن زیتون بریزید در تابه را بگذارید و غذا را روی اجاق گاز دم کنید. در آخر لازانیا را با برگ ریحان تزئین کرده و سرو کنید .
🌸